avant-garde


Camera en part storyline Lieuwe Zelle

Keileweg +- 1998

Wij waren de laatste die die nacht of eigenlijk die morgen de laatste die de weg verlieten, de beveiliging beambte schoof het hek dicht, het was zes uur zondag morgen,het was kil en zon kwam net op.

Ik had besloten een nachtje door te trekken, normaal verliet ik de weg om laten we zeggen tussen twaalf en een uur, ik had een van de meisjes belooft haar naar huis te brengen in Dordrecht waar ze een door haar ouders betaalde flat had.

https://vimeo.com/373933843/59409f6b24

Het vreemde is in dit geval dat ik mij alle details herinner maar de naam van het meisje niet meer weet, ze stond wat je noemt stijf van de crack en had die avond waarschijnlijk geen bruin gebruikt en ze was behoorlijk paranoïde en onrustig en bijna onhandelbaar, zo kon ik haar niet in mijn karretje hebben ze was te onberekenbaar.

Ik probeerde haar wat rustiger te krijgen en dat lukte ten dele, uiteindelijk zijn we naar spangen gereden om te kijken of er ergens nog wat bruin gescoord kon worden maar alle dealadressen waren dicht en er was ook geen straat dealer te vinden, terug gereden naar de weg of er misschien toch nog een verdwaalde straat dealer te vinden was, maar helaas.

https://vimeo.com/380587490/4f6e6885cf

We stonden op de hoek van de weg en vierhavenstraat toen er een ouder (echt)paar kwam aanlopen wat die daar op zondagmorgen halfacht doen weet ik ook niet maar het meisje stapte resoluut op het paar af trok haar blouse open die daarbij scheurde en liet haar borsten zien en zei tegen de vrouw, die ouwe van jouw heb ik geneukt en kon lekker zijn gang gaan voor een tientje, ik stormde op haar af en heb haar min of meer met geweld in mijn karretje gezet, het oudere paar is met versnelde pas uit het zicht verdwenen.

https://vimeo.com/383753346/7a074dd866

Ben toen richting Dordrecht gegaan om haar thuis te brengen, onderweg heeft ze mij nog van verkrachting beschuldigd en dat ik de dief was van haar spullen, heb haar thuis afgeleverd en ben zelf naar huis gegaan, waar mijn huisgenote al met smart zat te wachten want ze dacht dat er wat gebeurd was op de weg, ach meisje zei ik as usual en ben gaan slapen.

Een van de kleine maar bizarre gebeurtenissen op de weg een vreeslijke wereld maar toch:

A other version of Raindance.