Necrofilie

Necrofilie

Gretha Zelle

Ik ben Mata Hari oog van de dag of dageraad.

Ik ben licht verjaag de duisternis ja jou licht van de dag vrouw nog man ben ik godin en god tegelijk schoonheid en inspiratie ben ik Mata Hari,

Godin en God ben ik mens een schenk jou licht, licht van de wereld door de wereld.

Een paar in de tijd en eeuwigheid daal ik neer een schenk mijn licht,wijsheid, en verblind door schoonheid een ieder die mijn verleiding waardig is in geld en macht maar ik blijf licht en de duisternis is achter mij en voor mij.Een paar in de tijd en eeuwigheid daal ik neer een schenk mijn licht,wijsheid, en verblind door schoonheid een ieder die mijn verleiding waardig is in geld en macht maar ik blijf licht en de duisternis is achter mij en voor mij.

Parijs 1904

Ik poseerde voor een beroemd kunstenaar in Parijs frivool maar toch deugdzaam toen de Directeur van de Opera binnen kwam en mij uitnodigde om mijzelf in een nieuwe productie als jonge deugdzame dame te presenteren als een soort introductie,

Daar ik nog goede hoop had om terug in Holland de voogdij over mijn dochter te verkrijgen heb ik het aanbod af te slaan, voor de voogdij is een deugdzaam leven noodzakelijk.

Rotterdam 1904

Ik zit nu in het Tivoli daar er geen repetities zij heb ik even ce tijd on het een en ander met u te bespreken mijn waarde achterneef.

Jij bent mijn stem jij bent mijn lichaam mijn voortbestaan op de podium voor het publiek.

Rotterdam 2019

Lieve Tante het is veel wat u mij vraagt maar mag ik met velen zijn mijn Tante mijn Tante Margreet.

Parijs

Heb vanavond voor de eerste keer in Le Opera gespeeld of beter gedanst algemene verbijstering slechts een enkeling die keek en zag.

Ja mijn waarde wees met vele mijn stem mijn lichaam mijn naam.

Rotterdam 2019

Wij zijn Mata Hari wij zijn het oog wij zijn Gretha Zelle.

Hum Tante af en toe bekruipt mij een vreemd gevoel ja een zeer vreemd gevoel of meer dan dat incestueus geil gevoel wat mij noopt tot masturbatie of zoals in de volksmond lekker trekken tot komen het voorgeil kruipt al uit mijn eikel.

Parijs 1905

Beste neef ik vindt het niet erg die gedachte en wensen en het druipen van je geil,zoveel mannen die mijn slaapkamer betreden staan vaak al zo strak dat ze al komen voordat is naakt ben of ze me uitkleden.

Liever een incestueuze neef dan een leugenachtige minnaar die zijn vrouw en minnares bedriegt om mij hun droom te bereiken de godin op het podium.

Rotterdam 2019

Ja tante maar schaam mij een beetje hiervoor maar geil is het wel de foto’s en afbeeldingen al of niet vals zijn geweldig niet echt pornografisch maar ware kunst, geile kunst.

Parijs 1905

Ach neef doe maar zonder schaamte want ik ben tenslotte Mata Hari.

Gretha Zelle

Het voordeel van masturbatie in mijn geval aftrekken dus met krachtige sperma lozing uit de eikel witte vlokken een heerlijk gevoel en zonder hulp bereikt anders dan mijn fantasie een droom Mata Hari,Greta Carbo, Brigitte Bardot of welke fantasie dan ook heerlijk en je hoeft je niet speciaal voor te kleden, broek omlaag en ieder stil hoekje of toilet is voldoende.

Rotterdam 2019

Lieve tante zou graag weten of zelfs willen zien hoe u uzelf streelt op die plaats dat knopje bovenaan uw schaamlippen uw klit zo gezegd.

Ik zou willen proeven hoe het smaakt fat geile sap uit uw gaatje of gat maar ook zien hoe uw minnaars u penetreren ja incestueuze maar geil.

Parijs 1905

Lekker mijn geile neef je gedachte en waarschijnlijk strakke plasser bevalen mij wel je komt er tenminste voor uit en aangezien ik al dood ben bedrieg je eigenlijk niemand.

Ja mijn incestueuze neef lekker lekker mooie gedachte dat je mijn klit likt mijn sap proeft ja lekker ik proef mijzelf sperma van mijn minnaar sap van mijzelf een delicatesse.

Rotterdam 2019

Dat sperma is wat minder maar dat sap lijkt mij wel wat als het nou mijn eigen sperma was ja ja sap sperma en klit maar ook tepels en borsten het hele pakket is in mijn fantasie wat ik nodig heb is een droom een podium zonder schaamte om het te vertellen zelfs naakt als u op het podium en show.

Maar dan wel likken aan uw klit drinkend uw sap en pis spuitend mijn zaad mijn sperma.

Parijs 1905

Eerlijk neef eerlijk maar kan in deze tijd niet moet verborgen de tijd is niet klaar maar misschien bij jou in Rotterdam ook in mijn tijd een vrije stad ja in jou tijd.

Ik wil wel zeker met mijn neef lekker mijn incestueuze neef.

Rotterdam 2019

Ja en necrofiel ook nog want u bent dood ja tante voor een executiepeloton dat weet u nog niet maar gaat wel gebeuren.

Dus een incestueuze necrofiel maar wel een rare maar geile gedachte.

Hum ja de latere gevolgen 1933:

Tegen de tijd dat de Weimarepubliek in 1933 viel, waren er honderden tijdschrifttitels in Duitsland met naaktheid als onderdeel van tientallen filosofische pakketten waarvan geen enkele toegaf dat ze bedoeld waren voor seksuele prikkeling.